sobota 4. júla 2015

Súťaž

A je to tu! Prvá súťaž! 

Ako sa zapojiť? Veľmi jednoducho, stačí ak dole do komentov napíšete aký druh ručných prác najradšej tvoríte, prípadne obdivujete. 
Tak, aby to bolo spravodlivé pre všetkých súťažiacich, výherca bude vyžrebovaný náhodným žrebovaním 18.Júla 2015. Zapojiť sa môže každý len raz. 
Súťaží sa o lákavý We R Memory Keepers balíček Hip Hip Hooray so journaling kartičkami k Projekt Life scrapbookingu taktiež vynikajúcemu k výrobe vlastnoručných blahoželaní, prípadne k tvoreniu s detičkami! 







Čo poviete? Hráte? :0)


Krásnu sobotu vám želá 


ZUZKA



   

21 komentárov:

  1. Obdivuji všechny druhy ručních práci, hlavně ty, kterým vytvoříte něco pěkného pro potěšení druhých... Pokud mám jmenovat jednu aktivitu,tak háčkovaní - protože háčkovaní mazlíci jsou úžasní.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojky, mňa veľmi baví aranzovanie a v poslednej dobe ma chytilo za srdce pletenie z papiera, je to taká moja závislosť :-D celkovo obdivujem všetkých ľudí ktorí čosi tvoria a využívajú svoju kreativitu, pre mňa je to super relax a odreagovanie po celom hektickom dni :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ak budem mat viacej casu, chcela by som sa pustit do servitkovej techniky, ale najviac sa mi paci scrapbooking :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na rucni prace v posledni dobe nemam moc casu, ale rada hackuju. Vyzkousela jsem i mozaiku a ubrouskovou techniku a chci jeste vytvorit neco pletenehi z papiru. Snad brzy najdu cas :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Obdivujem vsetky kreativne duse akehokolvek zanru...teraz najma tvorbu babik,uzasne! Ja sama zial neviem sit,hackovat,pliest...no nic...pricuchavam ku tvorbe pohladnic a dufam ze si najdem cas na scrapbooking ktory som objavila a obdivujem!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jsem čerstvě zamilovaná do scrapbookingu ❤ obdivuji všechny, co dokážou vytvořit vlastní nádhernou třicítkovou stránku :-) snad se mi jednou podaří vytvořit vlastní kouzelné PL albíčko :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Miluji šití. Pro kluky jsem vyrobila dvě quiet booky. Ale obdivuji ty kteří umí plést a háčkovat. Obdivuji ty kteří si vezmou do ruky cokoli co by člověk normálně vyhodil a oni z toho vyrobí něco nového.
    Moc mi chybí něco tvořit s dětmi. Doufám že na novém to tvoření s klukama bude častější :-) hezký den všem Em

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja sa venujem rôznemu tvoreniu, ale v poslednom čase najčastejšie šijem a "papierujem" :-D
    ďakujem za možnosť zúčastniť sa súťaže a ak ťa môžem pozvať k sebe na giveaway.... http://handmadechvilka.blogspot.sk/2015/06/giveaway.html
    (ak vadí, komentár zmažem)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mám moc ráda práci s papírem - PL alba, přání, svatební oznámení... A taky bych se ráda naučila trochu šít :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ráda šiju, ale stále se učím. Zatím šiju jen maličkosti. Obdivuji quiet booky a sbírám inspiraci a odvahu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Laska neni jen o citech k lidem, k cloveku, laska je spojena i s vecmi, s cinnostmi, ktere delame .. Take jsem si jednu zamilovala - hackovani, hackovani hracek pro me nejmilejsi, pro mou holcicku a vite co ..?? Je jedno, jestli nekde couha nitka, je jedno, jestli neni nozicka spravne prisita, ona ma stejne ohromnou radost a pro ten jeji usmev, pro ten bych udelala cokoliv .. Moc obdivuji vsechny, kdo tvori a tvori s laskou a nevzdava to, ikdyz to zrovna nejde ( joo, kdybych ja Vam mela povidat, kolikrat jsem svihla s hackem do kose 😄 ) .. Moc obdivuji s jakou pracnosti, detailem, presnosti vznikaji vsechny krasne vytvory .. Staci se podivat na nase deticky, kdyz neco vyrabeji, ikdyz jsou mali a neumi vyrobit pranicko, prehnou ho krive, nebo kdyz slunicko nevypada jako slunicko a mama vypada spise jako cerny flek na papire, ale vite co ..?? Je to jedno, protoze to delaji s laskou, daji do toho srdce a tise doufaji, jakou velkou radost nam udelaji .. A to je na tom to nejkrasnejsi, kdyz nekomu neco vyrabite 😊 ..

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ještě před narozením malého jsem vyráběla šperky z korálků. Ted to nemám bohužel kde rozložit...hrozně se mi líbí ty háčkované hračky...tak jsem zkusila uháčkovat nejprve několik čepiček a ted už si troufnu i na ty hračky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mám rada všetky druhy ručných prác. Ale háčkovanie. To je u mňa č. 1! Je to výborný relax a je jedno, či tak vyrobím darček pre blízkeho alebo nejaký praktický doplnok do domácnosti. Háčkovanie je mojou srdcovkou a nedám naň dopustiť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Moje ruky neposedky stále musia niečo robiť a tak robím čo mi príde :-) ale najradšej, šijem, strihám, lepím, maľujem, háčkujem, robím šperky, vytváram albumy- scrapbooking, pletiem, a tak ďalej :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ahoj, já odjakživa obdivuju ty, co umí šít - strašně se mi líbí hračky, drobnosti do domácnosti (prostírky, "košíky", kapsáře...) a samozřejmě oblečení, dokonce jsem si koupila šicí stroj, ale v tomhle jsem nemožná :-( Co mi jde a baví mě, je kreslení, Project Life, drátkování, korálkování, malování na sklo a hedvábí... ale to šití, ach!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Mam rada rozne rucne prace, ale najradsej sa venujem hackovaniu. Je to moja vasen. :) Priebezne praktikujem aj vyrobu bizuterie, sitie, pletenie. Nedavno som zakusila scrapbook a super! A uplne najradsej kombinujem vsetko dohromady. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. V poslední době mě uchvátil scrapbooking, takže hodně lepím a stříhám :-D Jinak moc ráda háčkuji nebo navlékám korálky. Obdivuji holky, které umí krásně šít, ale na to nemám trpělivost :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Scrabooking jsem viděla v telce :-) a je to parádní věc. Obdivuji takto piplavou práci a trpělivost. Ráda bych začala, protože příští týden mám termín porodu a pro malého bych chtěla zdokumentovat celý jeho život :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ruční práce mám ráda ,člověk u toho vypne a určitě uleví hlavě:).Obdivuji všechny druhy ruční práce,ale nejraději teď háčkuji.Dárek z vlastní tvorby vždy potěší a je vždy originál..
    Krásný den všem:))

    OdpovedaťOdstrániť
  20. na scrapbooking sa chystam uz dlho, presne ako aj na servitkovu techniku ci pletenie z papiera.. asi by to chcelo mat pri sebe dobreho kauca :-) nakoniec zacnem asi navliekanim koralok, to by som mohla zvladnut aj ako samouk :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Mám rada všetky ručné práce, najlepšie mi to ide s papierom, a najviac zas obdivujem štrikovanie, čo niektoré žienky dokážu s vlnou, to je krása...ja zvládam akurát tak šál, ale časom sa snáď budem zlepšovať :-)

    OdpovedaťOdstrániť